sâmbătă, 18 mai 2013

Gheata cu gust!


Odata cu venirea verii, ne vom dori doar bauturi reci...cat mai reci!
Este foarte important sa nu diluam cocktailurile sau frappe-ul, asa ca acordati putina atentie si         cuburilor de gheata!


Cuburi de gheata cu fructe, legume sau plante aromatice!
Puteti face diferite combinatii, in functie de bauturile pe care le serviti!

Pentru mojito: coaja de lamaie sau lime si menta tocata.

Pentru limonada sau ceai : lamaie feliata, putina miere si zeama de lamaie.

Pentru gin tonic sau apa minerala: bucatele de castravete si frunzulite de busuioc sau coriandru.

Pentru Bloody Mary: chimen, zeama de lamaie si putina sare.

Pentru Martini: masline.

Pentru a raci un pahar de bourbon: cuburi de gheata din cola.








In cazul cuburilor de gheata cu fructe, se pune apa pana la jumatatea tavitei si apoi se dau la congelator.







Cuburi de cafea inghetata!!! 
Iti vor raci bautura fara sa o mai dilueze! 







Folositi apa fiarta si apoi racita, pentru a avea cuburi de gheata transparente!



Bauturi feminine si cuburi de gheata pe masura: cuburile de gheata cu...flori!
Nu uitati sa folositi flori comestibile - orhidee sau condurul doamnei.




Sper sa va inspirati si sa raciti bauturile...cu gust:)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu